Speaker

Emil Ledenko – Ledeni

Raziskovalec notranjih globin, zavestnega dela z dihom in kopanja v mrzli vodi

Emilu je bilo njegovo poslanstvo že s samim priimkom položeno v zibelko oziroma kot pravijo, “Nomen est Omen” – “V imenu je pomen.” Svoje življenje je posvetil raziskovanju vpliva različnih dihalnih tehnik ter ledene vode na zdravje in dobro počutje. Ves čas se dodatno izobražuje, vlečejo ga še neraziskane globine. Žene ga tista otroška radovednost, ker želi ugotoviti, česa vse je sposobno človeško telo.

Z rednim in vztrajnim vsakodnevnim izvajanjem dihalnih vaj, mrzlih prh ter ledenih kopeli je povsem spremenil svoje življenje in pridobil neprecenljive izkušnje. To znanje zdaj deli z vsemi, ki si tega želijo. Vse, kar govori, tudi živi, s svojim zgledom pa navdihuje in motivira druge ljudi, da končno prevzamejo odgovornost za dobro zdravje in počutje v svoje roke.

Na pot raziskovanja sebe skozi sebe je pospremil že ogromno tečajnikov in prav vsem se je kakovost življenja dvignila na višjo raven. V ljudeh je vzbudil radovednost. Njegov pristop je v njih prebudil močno željo po raziskovanju, razumevanju lastnih meja in preseganju le-teh. Njegovo življenje pa je resničen dokaz tega, kaj vse zmoremo ljudje, ko se odločimo stopiti iz cone udobja in raziskati svoj polni potencial.

Facebook
Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
15:00

Kako lahko zavedanje o dihu v trenutku spremeni našo percepcijo

29 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Magic Garden

Delavnica je namenjena globljemu vpogledu v dih in kako si lahko z dihom pomagamo v vsakem trenutku. Emil nas bo naučil, kako pravilno dihati v fazi mirovanja, kar je temelj zdravja in dobrega počutja. Dih je najmočnejše orodje, ki ga nosimo v sebi in ga lahko v vsakem trenutku uporabimo kot svojega zaveznika.

Po teoretični razlagi bomo naredili eno izjemno močno in transformativno dihalno tehniko, da boš tudi v praksi videl/-a, kaj vse se da narediti z dihom.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.