Vodniki

Domen Dan Gaiman

Partner at Dunking Devils Studios

Changing the status quo one TikTok video at a time!

Domen Dan Gaiman je leta 2004 skupaj s prijatelji in z uporabo majhne, prožne ponjave začel zabijati koše, kar je preraslo v strastno akrobatsko skupino Dunking Devils. S svojimi nastopi so si utrdili pot do uspeha v že več kot 2000 nastopih v 49 državah po vsem svetu, na kar 5 kontinentih. Domen že 15 let uporablja »growth hacking« metode za ustvarjanje viralnih kampanj, ki so ključne za svetovno prepoznavnost Dunking Devilsov. 

V svoji bogati karieri je kot akrobat nastopil več kot 1000-krat in predaval na številnih dogodkih, med drugim na TEDx, SOF, WMF, Slovenskih Gazelah, Websiju, Univerzi v Mariboru in Ljubljani, konferenci NETpro, Pravi Ideji, Diggitu ter na delavnicah Marketing Magazina. Pandemija leta 2020 je Dunking Devilse pahnila v finančno stisko, saj so bili brez možnosti za nastope in dohodkov. Domen je z ekipo zato moral preusmeriti pozornost in se odločil za drugo dejavnost. 

Sledeč svojemu motu: “Obstaja ena prava smer. Navzgor!”, je Dunking Devilsom uspel preboj v digitalnem svetu avgusta 2020. Danes Domen vodi ekipo stretagov v agenciji Dunking Devils Studios, ki vodi TikTok profile za naročnike in ustvarja TikTok kampanje in videe, ki so dosegli že več kot 300 milijonov ljudi po vsem svetu. Trenutno se osredotočajo na omrežje TikTok in vertikalni video, saj Domen meni, da je to format prihodnosti. Skupaj z ekipo vodijo več kot 30 TikTok profileov za priznane slovenske blagovne znamke, kot so A1, Spar, Aleja, Feel Slovenija in Curaprox.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
19:30

TikTok spreminja Status Quo. Ujemi val vertikalne video revolucije!

Magic Garden (delavnica)
30 June
Time:  19:30 - 20:30
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Domen Dan Gaiman

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.