Speaker

Domen Dan Gaiman

Partner at Dunking Devils Studios

Domen Dan Gaiman je leta 2004 skupaj s prijatelji in z uporabo majhne, prožne ponjave začel zabijati koše, kar je preraslo v strastno akrobatsko skupino Dunking Devils. S svojimi nastopi so si utrdili pot do uspeha v že več kot 2000 nastopih v 49 državah po vsem svetu, na kar 5 kontinentih. Domen že 15 let uporablja »growth hacking« metode za ustvarjanje viralnih kampanj, ki so ključne za svetovno prepoznavnost Dunking Devilsov. 

V svoji bogati karieri je kot akrobat nastopil več kot 1000-krat in predaval na številnih dogodkih, med drugim na TEDx, SOF, WMF, Slovenskih Gazelah, Websiju, Univerzi v Mariboru in Ljubljani, konferenci NETpro, Pravi Ideji, Diggitu ter na delavnicah Marketing Magazina. Pandemija leta 2020 je Dunking Devilse pahnila v finančno stisko, saj so bili brez možnosti za nastope in dohodkov. Domen je z ekipo zato moral preusmeriti pozornost in se odločil za drugo dejavnost. 

Sledeč svojemu motu: “Obstaja ena prava smer. Navzgor!”, je Dunking Devilsom uspel preboj v digitalnem svetu avgusta 2020. Danes Domen vodi ekipo stretagov v agenciji Dunking Devils Studios, ki vodi TikTok profile za naročnike in ustvarja TikTok kampanje in videe, ki so dosegli že več kot 300 milijonov ljudi po vsem svetu. Trenutno se osredotočajo na omrežje TikTok in vertikalni video, saj Domen meni, da je to format prihodnosti. Skupaj z ekipo vodijo več kot 30 TikTok profileov za priznane slovenske blagovne znamke, kot so A1, Spar, Aleja, Feel Slovenija in Curaprox.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
Dan 2
30/06/2023
20:00

TikTok spreminja Status Quo. Ujemite val vertikalne video revolucije!

Vista Indoor (delavnica)
30 June
Time:  20:00 - 21:00
Location:  Vista Indoor (delavnica)

Leta 2006 so bile mobilne naprave precej drugače kot danes. Steve Jobs je s predstavitvijo prvega iPhonea sprožil revolucijo, podobno revolucijo je povzročila Tesla z modelom Roadster. Toda, kako je TikTok s svojo preobrazbo spremenil status quo? Septembra 2017 je TikTok vstopil na zahodni trg, natančneje v ZDA. Do leta 2023 je postal prva aplikacija izven Facebookovega kroga, ki je dosegla 4 milijarde prenosov. Trenutno se pohvali z več kot 1 milijardo uporabnikov. TikTok je premostil t.i. inovacijsko vrzel in se katapultiral v mainstream. Spremenil je status quo ustvarjanja in deljenja kratkih video vsebin. TikTok je to dosegel z združitvijo treh ključnih inovacij: optimizacija za odkrivanje nove vsebine, zakonit dostop do ogromne baze popularne glasbe in integracija močnega orodja za urejanje videa znotraj same aplikacije. Na delavnici bi bomo ogledali primere organskih in plačljivih vsebin na TikToku, kako se različne funkcije TikToka uporabljajo v prodajnem in trženjskem lijaku ter lokalne in globalne primere uspešnih kampanj. Odgovorili bomo tudi na vsa vaša vprašanja. Tu smo, da vam pomagamo, da tudi sami skočite na vlak revolucije vertikalnih video posnetkov.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.