Speaker

David Milosavljevič

Vodja TikTok projektov in ustvarjalec vsebin na družbenih omrežjih

David je vodja različnih slovenskih TikTok projektov (med drugim tudi T-2) in hkrati tudi kar močno gledan ustvarjalec vsebin na družbenih omrežjih – pravzaprav je po številu sledilcev najuspešnejši slovenski TikToker. Njegova ciljna skupina so Slovenci vseh starosti, ki jih targetira prek družbenih medijev, kot so YouTube, Instagram in TikTok. Po izobrazbi je diplomirani ekonomist, študij pa je končal na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Tiktok
Spletna stran

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
17:00

Kako graditi avtentično skupnost v digitalni dobi?

27 June
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage

David in Aljaž bosta v enournem pogovoru z nami delila ozadje njunih digitalnih zgodb. Skozi sproščen pogovor bomo slišali, kakšen je miselni proces, kadar razmišljata o (novi) vsebini in kako doživljata digitalni prostor.

Skozi različne načine oba gradita svojo digitalno skupnost. Ali se način dela zelo razlikuje? In koliko in kakšne so interakcije, ki jih mi ne vidimo, količina zasebnih sporočil, odzivov? Pokukajmo v zaodrje.

Kakšen je miselni proces ljudi, ko razmišljajo o vsebinah, ki jih bodo delili z digitalnim prostorom?

Kaj določi dober digitalni content, da ljudje zaupajo tvojim informacijam in katere offline predpriprave so ključne za izjemen online video? Kateri so ključni elementi, ki jih mora zajeti vsak digitalni ustvarjalec, če želi (z)graditi širši following? In kako gradiš avtentičnost skozi ekran? Iskren pogovor o pasteh in zankah ustvarjanja contenta, ki privablja množice in o tem, kako pri tem ne izgubiš sebe, ampak pridobiš nove prijatelje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.