Speaker

Darko Đurić

Podjetnik, športnik in motivator

Darko Đurić je nekdanji vrhunski parašportnik. Širši slovenski javnosti je poznan kot dvakratni svetovni prvak, evropski prvak, svetovni rekorder in dvakratni udeleženec paralimpijskih 

iger. Po športni upokojitvi leta 2020 je soustanovil inovativno podjetje na področju digitalnih rešitev v fizioterapiji, kjer z blagovno znamko Froomcare omogočajo posamezniku hitro in učinkovito terapevtsko obravnavo.

Poleg podjetništva pa je aktiven tudi v športu, v paraodbojki skrbi za sponzorstva in večjo prepoznavnost blagovne znamke. Da pa ne ostane preveč prostega časa, se občasno odzove na povabila na motivacijske dogodke, kjer različnim skupinam poslušalcev, od najmlajših, pa do najstnikov in tudi uspešnih managerjev deli svojo življensko zgodbo in se dotakne tudi povezav med profesionalnim športom in podjetništvom.

Spletno mesto odbojkasede.com
Spletno mesto froomcarepro.com

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
11:00

Drugačnost, (ne)ranljivost in njene vrednosti. Raznolikost zaposlenih kot unikatna prednost podjetja

1 July
Time:  11:00 - 12:00
Location:  Džungla Stage

Poglobili se bomo v pomembnost raznolikosti in sprejemanja ranljivosti v delovnem okolju. Raziskovali bomo, kako raznolikost prispeva k inovacijam, kreativnosti ter izgradnji trdnih timov. Spoznali bomo, kako lahko podjetja ustvarijo okolje, kjer se vsak zaposleni počuti cenjen, slišan in vključen. Skupaj bomo raziskovali prednosti, ki jih prinaša raznolikost, ter se zavedali moči, ki jo prinaša vsak posameznik.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.