Speaker

Daniela Bervar Kotolenko

Trenerka vodstvenih veščin, govorka in ustanoviteljica večih podjetij

Leadership & Soft skills trainer, coach, facilitator. Best of SLO 2024 business Keynote speaker finalist. Founder/CEO at: Edutrain.me, BIC Business Intelligence Center. President Cotrugli MBA Alumni SLO.

Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
10:00

Moč skupnosti: Sam lahko zasadiš vrt, skupaj pa lahko kreiramo raj

27 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla stage

Na navdihujoči uvodni okrogli mizi bomo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote. Raziskali bomo, kako lahko vsak posameznik s svojimi dejanji prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj povezanega sveta.

Izjemni strokovnjaki bodo z nami delili svoje izkušnje, vpoglede in prakse na področju gradnje skupnosti in povezovanja. Skozi navdihujoče pogovore bomo raziskali, kako lahko vsak posameznik, ne glede na svoj status ali okoliščine, prispeva k oblikovanju skupnosti, ki je odprta, vključujoča in podporna.

Razpravljali bomo o pomenu medsebojnega sodelovanja, solidarnosti in empatije pri ustvarjanju skupnosti, v kateri vsakdo najde svoje mesto in se razvija. Skupaj bomo odkrivali možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju in se spodbujali k ukrepanju za boljše jutri.

Skupaj bomo gradili mostove med ljudmi, spodbujali povezovanje in soustvarjali rajsko skupnost, ki bo navdihnila druge. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko vsak od nas prispeva k bolj povezanemu in sočutnemu svetu.

15:30

Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo

27 June
Čas: 15:30 - 16:30
Lokacija: Red zone

Vabimo te, da se nam pridružiš na izjemni delavnici z naslovom "Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo". Ta delavnica bo priložnost za raziskovanje ključnega koncepta ravnotežja med obiljem in učinkovitostjo ter razumevanje njegovega vpliva na naše delovno okolje. Skupaj bomo raziskali, kako lahko dosežemo harmonijo med dosežki in duševnim počutjem ter kako to ravnotežje vpliva na naše delovne procese in rezultate.

Pridruži se nam, da skupaj odkrijemo poti do uspeha in izpolnitve v profesionalnem življenju.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.