Speaker

Boštjan Vidmar

Tvoj poslovni mentor

Tvoj poslovni mentror.

Od 21. leta je srčno zavezan in popolnoma predan podjetništvu. Zdaj z več kot 10 leti lastnih podjetniških izkušenj ter opolnomočen z znanjem podjetništva, inoviranja, marketinga, prodaje in osebnostne rasti s popolno predanostjo in doslednostjo pomaga vam, da izkoristite vse svoje potenciale. Da ste iz dneva v dan najboljša različica samih sebe, z jasnim ciljem in brezkompromisno vero v uspeh. Zaupalo mu je že več kot 100 podjetij in posameznikov. Ponosen je, da je kot mentor uspešnim posameznikom in podjetjem pomagal do podjetniškega razcveta, med katerim so tudi vse finančne in svetovne krize lahko obrnili sebi v prid.

Zagotavlja strokoven oseben pristop, popolno diskretnost in visoka etična načela. Na vaši podjetniški poti, pravzaprav naložbi v vaše življenje, vas celostno podpre. Na osnovi vaših želja, specifičnih potreb in zmožnosti skupaj oblikujete najboljše temelje in strategijo za vaš posel.

Je vaš mentor, motivator, sopotnik na poti vaše podjetniške rasti in uspeha. Vseh podjetniških izzivov se loti z veliko energije in z občutkom za podrobnosti, v katerih se največkrat skrivajo največje možnosti za napredek. Pri tem rad presega pričakovanja, saj vedno sledi načelu dati več kot se od njega pričakuje.

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
16:00

Učinkovitost brez izgorelosti: Kako si pravilno razporediti svoje naloge za večjo produktivnost.

Magic Garden (delavnica)
30 June
Time:  16:00 - 17:00
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Boštjan Vidmar

Na delavnici bomo raziskali, kako lahko pravilno načrtujemo in razporedimo svoje naloge, da bomo povečali svojo produktivnost, ne da bi pri tem izgoreli.

Spoznali bomo praktična orodja za boljši nadzor nad svojim delovnim časom, ter se naučili učinkovitih strategij za doseganje ciljev na svojem delovnem mestu.

Na delavnici bomo pogledali teme, kot so razumevanje produktivnosti, analiza delovnega časa, upravljanje s časom in nasveti in orodja za doseganje ciljev.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.