Speaker

Boštjan Romih

Televizijski in radijski voditelj, trener retorike, javnega nastopanja in komuniciranja

Boštjan Romih je televizijski in radijski voditelj, ki je nekaj časa delal na Radiu Slovenija, nato pa ga je karierna pot z radijskih valov popeljala na male ekrane. V preteklosti je vodil kar nekaj znanih televizijskih oddaj: Raketa pod kozolcem, Lepo je biti milijonar, Na zdravje!, Zajtrk z zvezdami, Ambienti in Dobro jutro.

Boštjan je tudi član ekipe predavateljev Modra akademija, kjer vodi izobraževanje na temo retorike in javnega nastopanja. Delavnice, predavanja in individualne treninge izvaja za najrazličnejše kroge naročnikov, vse te dogodke pa odlikujejo izjemna uporabnost vsebin, visoka strokovnost, njegove bogate izkušnje z najrazličnejših govorniških področij ter sproščeno vzdušje. Na Radiu Slovenija je pridobil certifikat o najvišji govorni usposobljenosti pred mikrofonom, je pa tudi certificirani NLP-praktik ter član ekipe za izbor in pripravo govornikov pri društvu TedxLjubljana.

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
10:00

Moč skupnosti: Sam lahko zasadiš vrt, skupaj pa lahko kreiramo raj

27 June
Čas: 10:00 - 11:00
Lokacija: Džungla stage

Na navdihujoči uvodni okrogli mizi bomo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote. Raziskali bomo, kako lahko vsak posameznik s svojimi dejanji prispeva k ustvarjanju boljšega in bolj povezanega sveta.

Izjemni strokovnjaki bodo z nami delili svoje izkušnje, vpoglede in prakse na področju gradnje skupnosti in povezovanja. Skozi navdihujoče pogovore bomo raziskali, kako lahko vsak posameznik, ne glede na svoj status ali okoliščine, prispeva k oblikovanju skupnosti, ki je odprta, vključujoča in podporna.

Razpravljali bomo o pomenu medsebojnega sodelovanja, solidarnosti in empatije pri ustvarjanju skupnosti, v kateri vsakdo najde svoje mesto in se razvija. Skupaj bomo odkrivali možnosti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v našem okolju in se spodbujali k ukrepanju za boljše jutri.

Skupaj bomo gradili mostove med ljudmi, spodbujali povezovanje in soustvarjali rajsko skupnost, ki bo navdihnila druge. Pridruži se nam in skupaj odkrijmo, kako lahko vsak od nas prispeva k bolj povezanemu in sočutnemu svetu.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.