Speaker

Barbara Završnik

Trenerka za srečo in vaditeljica smejalne vadbe

Barbara je navdušenka nad pozitivno psihologijo in njena misija je, da pomaga ustvarjati srečnejšo družbo. O znanosti sreče se je izobrazila na Happiness Studies Academy s priznanim harvardskim profesorjem dr. Talom Ben-Shaharjem. Je tudi vaditeljica smejalne vadbe in avtorica družabne igre Igre smeha.

Zelo rada deli znanje, ki opolnomoča, in oblikuje doživetja, ki dvigajo duha. Velik del svojega poslanstva prepoznava v tem, da podpira družbeno odgovorne delodajalce pri ustvarjanju pozitivnih delovnih okolij. Ravno na delu ljudje preživijo ogromno časa, zato je zelo pomembno, kako se tam počutijo.

Preko delavnic, treniranja mehkih veščin sreče in smejalnih aktivnih odmorov lahko pomaga zaposlenim do okrepljenega duševnega zdravja, bolj pogostega nasmeha na obrazu in boljših odnosov v ekipi. Njeno glavno sporočilo je: “Verjemi v možnost pozitivne spremembe in uporabljaj svojo moč za dobro.”

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
16:00

Trije načini, kako vnesti več smisla v svoje delo

Magic Garden (Delavnica)
27 June
Čas: 16:00 - 17:00
Lokacija: Magic Garden (Delavnica)

Spomni se na kakšen trenutek, ko si s svojim delovanjem ali s kvaliteto svoje prisotnosti pripomogel/-la k pozitivni razliki. Ko si čutil/-a, da si del nečesa večjega od sebe. Ko si nekomu vsaj malo izboljšal/-a dan ali morda celo življenje. To so prijetni občutki, kajne?

Na delavnici boš spoznal/-a preizkušene strategije iz pozitivne psihologije in osebne rasti, ki ti bodo pomagale preoblikovati tvojo izkušnjo na delovnem mestu – ne glede na to, kaj trenutno počneš! Če boš tekom svojega delovnika uporabil/-a vsaj enega od predlaganih načinov za več smisla, obstaja velika verjetnost, da boš potem med delom doživljal/-a več smisla, pozitivnih čustev in zanosa.

Ta delavnica ni namenjena le tistim, ki se počutijo nezadovoljni na svojem trenutnem položaju, ampak vsem, ki želijo povečati svojo srečo pri delu. Povabljen/-a si, da še bolj zavestno stopiš v aktivno vlogo osmišljevalca!

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.