Speaker

Annamaria Prezelj

Soustanoviteljica organizacije Himalaya Rebirth

Annamaria je nekdanja profesionalna košarkašica in ustanoviteljica prve šole košarke v Sloveniji, namenjene deklicam. Je facilitatorka Himalaya rebirthing in reiki mojstrica več sistemov ter astrologinja, kmalu pa bo postala tudi psihologinja. Veliko svojega časa namenja izobraževanju in raziskovanju različnih področji, ki nam pomagajo živeti bolj zavestno življenje.

Zase pravi, da je alkimistka, saj združuje vse, kar ve in je. Vodi svoje ženske kroge in program dela z notranjim otrokom, kjer posameznikom pomaga, da pogledajo v svoje otroštvo, se osvobodijo preteklosti in svobodno zaživijo svojo sedanjost ter iz globokega stika s seboj in življenjem kreirajo svojo prihodnost.

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
17:00

Razrešitev podjetniških izzivov skozi postavitev

Red zone (Delavnica)
29 June
Čas: 17:00 - 18:30
Lokacija: Red zone (Delavnica)

Kolektivna zavest je močno prisotna v naših življenjih, a je zaradi hitrega ritma življenja in njenega močnega, a subtilnega vpliva velikokrat prezrta. Skozi skupinske postavitve uporabljamo fenomen in inteligenco skupnega polja, ki jo lahko ustvari le skupina ljudi z namenom razrešitve kateregakoli segmenta našega življenja.

Skozi energijsko postavitev razrešimo izziv, problem, oviro in stvari postavimo na svoje mesto, da lahko energija steče oz. začnejo stvari delovati v “pravo” smer. Določili bomo podjetniški izziv in ga postavili, z namero, da se stvari na izbranem segmentu začnejo odvijati lahkotnejše.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.