Speaker

Anja Žibert

Ustanoviteljica Free Spirit Human Capital, strokovnjakinja za energijsko kadrovanje in karierno opolnomočenje

Anja Žibert je strokovnjakinja za energijsko kadrovanje in karierno opolnomočenje. Ustanoviteljica Free Spirit Human Capital za podjetja izvaja in predstavlja način kadrovanja, ki temelji na paradigmi univerzalne povezanosti.

Poleg tega svetuje posameznikom pri gradnji avtentične osebne/profesionalne podobe na spletnem omrežju LinkedIn in jih podpira pri raziskovanju ter kreaciji (novih) kariernih priložnosti na podlagi njihovega srčnega poslanstva. Je tudi certificirana trenerka inovativnega programa HeartMath – Activating The Heart Of Teams™, ki je nastal na podlagi obširnih znanstvenih dokazov o pozitivnem učinku koherence med srcem in umom na stopnjo učinkovitosti delovnih ekip v podjetjih.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
Dan 1
27/06/2024
15:00

Karierno opolnomočenje: Profesionalna predstavitev na podlagi osebne energijske znamke

Networking arena
27 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Networking arena
Vodnik: Anja Žibert

Osebna energijska znamka je sinergija tvojega načina razmišljanja (mindseta), avtentične osebnosti s srčnimi vrednotami, strokovnih delovnih izkušenj ter dušnih (notranjih) talentov. To je esenca, ki jo prinašaš na mizo in jo drugi čutijo, ko sodelujejo s tabo.

Nič ni močnejše ali prepričljivejše od osebe, ki zna poudariti svojo edinstveno energijo in jo usmeriti v svoje delo. Tvojo osebno energijsko znamko lahko uporabiš v CV-ju, na LinkedInu ali na predstavitveni strani svojega posla. To je tvoja "osebna zgodba", ki jo lahko deliš z drugimi, da bodo bolje razumeli, kdo si in kaj prinašaš.

Dan 2
28/06/2024
17:00

Gradimo, ko na(d)gradimo: Novi načini vrednotenja zaposlenih

28 June
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage

Dober podjetnik se zaveda, da so za uspeh podjetja ključni ljudje. Minili so časi, ko se je delo vrednotilo le po številu standardno opravljenih mesečnih ur; dobri delodajalci se zavedajo pomembnosti drugačnega vrednotenja dela zaposlenih.

Nekateri podjetniki se odločajo za 4-dnevni delavnik ali/in delo od doma, drugi za izplačevanje dobička ali pa delavce celo povabijo v solastništvo (skozi določen časovni okvir in pogoje). Načinov motiviranja in nagrajevanja je vedno več, ni pa jasnih smernic, kako se odločiti in spremljati uspešnost.

Jasno pa je, da dobri, proaktivni in kreativni delavci ne bodo ostali pri podjetnikih, ki ne prepoznajo njihove dodane vrednosti in jo zanjo nagradijo, ki jih ne motivirajo ter jim ne nudijo dodatnih izobraževanj in več dopusta. Dobri delodajalci vedno bolj prepoznavajo, kako je za uspešnost in produktivnost pomemben počitek (“deep work”).

Podjetje Visionect je eno redkih, ki je v Sloveniji uvedlo 4-dnevni delavnik in z nami bodo delili, zakaj so se za to odločili, kakšna je bila tranzicija in kakšni so rezultati. Anja Žibert pa bo kot svetovalka za karierno opolnomočenje z nami delila vpogled v ljudi, ki se zavedajo svoje moči in iščejo delodajalce, ki znajo to primerno ovrednotiti.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.