Speaker

Anja Cehnar

Psihologinja, integratorka, učiteljica joge in čuječnosti

Anja deluje na presečišču psihologije, celostnega zdravljenja in osebnega raziskovanja. Je psihologinja in terapevtka, specializirana za rehabilitacijo kronične bolečine. Strokovno znanje o duševnem zdravju sproti dopolnjuje s spoznanji o znanstveno podprtem terapevtskem potencialu psihedelikov, kar materializira skozi nudenje podpore pri integraciji psihedeličnih izkušenj. Njena strast sega tudi onkraj terapevtskega področja – ples je njeno sredstvo samoizražanja, predana pa je tudi raziskovanju sebe in sveta skozi meditacijo, naravo in potovanja. Večplastna strokovnjakinja brezhibno krmari tudi v vlogah učiteljice čuječnosti in joge

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
Dan 3
29/06/2024
Dan 2
28/06/2024
15:00

Kje je Slovenija na (mikro)dozing zemljevidu?

28 June
Čas: 15:00 - 15:45
Lokacija: Džungla stage

Znanstvene študije govorijo v prid terapijam, ki se poslužujejo psihoaktivnih snovi, gobic, ajuvaske, MDMA-ja, LSD-ja in ketamina, že več let se govori o prednostih legalizacije konoplje. Na drugi strani poslušamo zgodbe ljudi, ki zlorabljajo omenjene substance in zapadajo v odvisnosti. Povečuje se tudi prisotnost nekvalificiranih in neprofesionalnih terapevtov – kakšne so pasti, kako jih prepoznati in kako najti srčna podporna okolja?

Kje je Slovenija trenutno v razumevanju te tematike? Ali smo Slovenci dovolj odprti in pripravljeni, da se tudi raziskovalno in akademsko podamo v to sfero ter kako to že počnemo? Koliko je prisotnega strahu in tabujev? Ali je lahko to prihodnost našega zdravstva?

O mikrodozingu se zadnje čase govori tudi v podjetništvu, kot o orodju za izboljševanje fokusa in produktivnosti, splošne umirjenosti in večje prisotnosti. Ali je takšna vrsta terapije (sploh) primerna in deluje? Pogled v mikrodozing skozi osebne izpovedi in izkušnje dveh izjemnih sogovornikov bo osvetlil stanje pri nas.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.