Speaker

Anita Gomezel

Ustanoviteljica programa Zaživi Sebe® ter TCT® in NARM® terapevtka

Anita Gomezel je ustanoviteljica programa osebne transformacije Zaživi Sebe®, socialna pedagoginja, TCT® terapevtka in NARM® travma terapevtka ter učiteljica nenasilne komunikacije po metodi Marshalla Rosenberga.

V svoji praksi in življenju povezuje psihološka znanja in z duhovnostjo v želji po čim bolj integrativnem pristopu, tako do posameznika kot družbe. Ima 19 let izkušenj vodenja različnih delavnic za osebni razvoj in 9 let terapevtske prakse.

Spletna stran

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
15:00

Moški in ženski aspekt v meni

Red zone
29 June
Čas: 15:00 - 16:00
Lokacija: Red zone
Vodnik: Anita Gomezel

Delavnica je namenjena obema spoloma in bo govorila o tem, kako pomembno je, da spoznamo in predelamo bolečine obeh aspektov ter ju začnemo uravnovešati v sebi. Ne zato, da bi postali samozadostni, ampak da bi postali celi in skozi odnose z drugimi ne bi več iskali zapolnitev svojega manjka, temveč izhajali iz notranje celovitosti.

Ženske notranjo varnost in center zgradimo, ko osvobodimo svoj notranji moški aspekt. Moški sočutje in sprejemanje sebe dobite, ko sprejmete svoj ženski aspekt. Bolj celi kot smo, manj je soodvisnosti in rojeva se večja globina odnosov, saj drugega več ne potrebujemo za krpanje svojih primanjkljajev, temveč z njim/njo želimo deliti vse, kar smo in imamo.

Delavnica je izkustvena. Vabljeni k globljemu spoznavanju sebe.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.