Speaker

Anita Gomezel

Terapevtka transpersonalne kognitivne terapije in N.A.R.M terapevtka

Anita Gomezel je univ.dipl. socialna pedadoginja, terapevtka transpersonalne kognitivne terapije TCT®, učiteljica Jasne komunikacije, ki temelji na sistemu Nenasilne komunikacije (NVC- Non violent communication) ter ima iz tega področja preko 60 dni seminarjev skozi 10 let, travma terapevtka po metodi Narm (Neuro affective relational model) in ustanoviteljica svojega programa za osebno transformacijo Zaživi Sebe.®

Za sabo ima

  • več kot 900 od-vodenih delavnic različnih vsebin osebnega razvoja v zadnjih 18-ih letih,
  • kar pomeni preko 7000 udeležencev v skupinskih delavnicah
  • in več kot 1200 izvedenih individualnih psihoterapij.

Predvsem pa je mama 13. letne hčerke in ženska, ki se po najboljših močeh najprej vse kar uči, živeti sama. Njena predavanja in delavnice so usmerjena v uporabnost v vsakdanjem življenju.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
16:00

Komunikacija se začne navnoter, ne navzven

Magic Garden (delavnica)
29 June
Time:  16:00 - 17:00
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Anita Gomezel

Eden večjih izzivov v komunikaciji je, da večina s komunikacijo ne začne naprej navznoter, temveč navzven.

Bolj kot se počutimo ranjeni, bolj običajno hitimo z odzivom obrambe. Ta pogosto ne pove nič zares pristnega o nas, le strela nazaj z, če se la da večjimi topovi, kot se nam zdi, da smo napadeni. Medtem, ko naše obrambe poskušajo zaščititi srce z distanco in jezikom, ki razdira, pa globoko v njem nemalokrat prav zares hrepenimo po razumevanju in povezanosti, le zmoremo ju tisti trenutek ne. Vendar- kako do tja, ko nas tudi sogovornik ne zmore podpreti? Tako, da povezanost in razumevanje najprej vzpostavimo sami s sabo- pridemo skozi čustva v globljo jasnost, kaj nas je prav zares zmotilo in kaj si želimo. Ko se celoten proces predela na telesni ravni, ne bomo reagirali več iz obrambe temveč iz odprtosti. Šele takrat je pametno vstopiti v komunikacijo z drugim.

Na delavnici bomo spoznali kako skozi svoja čustva prepoznati po čem hrepenimo, se povezati s sabo na globlji ravni ter tako vstopati v stik iz drugega zavedanja.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.