Speaker

Aneja Tahirović

Vodja projektov

Aneja je po izobrazbi magistrica biomedicine, po srcu mladinska delavka in po poklicu podjetnica, ki na vseh področjih življenja išče ravnovesje. Njen širok spekter znanja in izkušenj zajema tako strokovno podjetniško znanje kot tudi globoko razumevanje potreb in izzivov mladih ter mladih odraslih. Aktivno se vključuje v mednarodne projekte, dejavnosti in dogodke, kjer s svojim znanjem in vodstvenimi sposobnostmi uspešno upravlja in koordinira. Svoje podjetniško znanje vedno dopolnjuje z nenehnim učenjem in izkušnjami pri delu z mladimi, kar ji omogoča ustvarjanje inovativnih rešitev ter konstantnega razvoja na vseh področjih.

Trenutno deluje v okviru STEP inštituta, ki se ukvarja z razvojem človeških potencialov. Njihovo poslanstvo je osebno in poklicno opolnomočenje posameznikov, da lahko izboljšajo kakovost svojega dela/življenja in se aktivno prilagajajo spremembam v družbi. Rezultat raznolikega nabora izkušenj je multidisciplinaren pristop k obravnavanju tematik, kot so opolnomočenje mladih in odraslih, okoljske spremembe in zeleno podjetništvo, aktivno državljanstvo, družbene inovacije, razvojna miselnost, duševno zdravje in počutje ter čustvena in umetna inteligenca.

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
16:15

Kako najti svoje poslanstvo: Žensko podjetništvo in Ikigai

Red zone
29 June
Čas: 16:15 - 17:15
Lokacija: Red zone

Ikigai, japonski koncept, ki izhaja iz združitve besed “iki”, kar pomeni “življenje”, in “gai”, kar pomeni “razlog”, predstavlja v japonski tradiciji razlog za obstoj. V okviru delavnice bomo osredotočene na štiri ključna področja, ki tvorijo temelje delovanja posameznice.

  • V čem sem dobra?
  • Kaj rada delam?
  • Kaj svet potrebuje?
  • Za kaj me lahko plačajo?

S povezovanjem teh področij z osnovami podjetniškega znanja bomo iskale harmonijo in uravnoteženost v osebnem in poklicnem življenju.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.