Speaker

Andraž Purger

Vodja projekta Dihamo z naravo, Zhineng Qigong učitelj in terapevt

Pri uresničevanju poslanstva so prvi koraki mirnost, jasnost uma in fizično zdravje. Metode in modrosti, ki jih Andraž predaja na delavnicah, predavanjih in vadbah, nosijo sporočilo zavestne rasti in razvijanja lastnega potenciala. Ko stopamo v stik z samim seboj, začnemo spreminjati odnos do sebe, bližnjih in poslovnega okolja.

Andraž kot holističen terapevt podpira posameznika pri oblikovanju specifične namere in vzdrževanju pozitivne naravnanosti pri procesu njene manifestacije. Podporo nudi na poti do energijske pretočnosti, ki se udejanja na telesnem zdravju in ohranjanju mirnega uma.

Je tudi vodja projekta Dihamo z naravo (Društvo Šola zdravja), ki ponuja brezplačno vadbo čuječnosti v naravi z več kot 4000 obiski letno. Pridruži se mu na delavnici Qigong Modrosti, kjer bomo stopili v varen prostor raziskovanja giba, uma in energije.

Spletna stran

AllSessions

Dan 2
28/06/2024
07:30

Zbudi svojo energijo: Qigong Modrosti – povezanost in mirnost

Velenjsko jezero
28 June
Čas: 07:30 - 08:30
Lokacija: Velenjsko jezero
Vodnik: Andraž Purger

Qigong Modrosti vpliva na tri nivoje človeka: um, energijsko pretočnost in telo.

Delavnico bomo začeli z enostavno tehniko umirjanja uma ter spoznali in aktivirali nekaj pomembnejših akupunkturnih točk. Nadaljevali bomo z mehkim čuječim gibanjem, ki bo prebudil kratke globoke mišice hrbta. Spodbujali bomo energijsko pretočnost telesa.
Naravno stanje po vadbi je notranji mir, sproščeno telo in občutek moči, kar nam bo dalo zagon za pester dan.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.