Speaker

Ana Kolenc

Mentorica za razvoj osebnostnih potencialov

Ana je vizionarska, navdihujoča in strastna vodja podjetja LIGHT d.o.o. ter avtorica Svetlobnega vodnika. Svojo pot je začela kot pravna strokovnjakinja na področju podjetništva in korporacijskega prava, kasneje pa jo je srce vodilo v raziskovanje duhovnosti in višjega smisla ter kvalitete življenja. Na podlagi izkušenj in osebne transformacije je ustvarila priročnik zavestnega kreiranja, Svetlobni vodnik. Uči, kako zavestno ustvarjati v skladu s poslanstvom naše duše. Njeno delo vključuje svetovanje posameznikom in podjetjem, da presežejo stare vzorce delovanja in se premaknejo na višjo raven zavestnega ustvarjanja v osebnem življenju in v svojih podjetjih.

Spletna stran

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 3
01/07/2023
15:00

Energijska transmisija kot inovativen pristop pri delu s podjetji

Magic Garden (delavnica)
1 July
Time:  15:00 - 16:30
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Ana Kolenc

Živimo v času naglih sprememb in inovacij. Čas je, da tudi na nivo obravnave ljudi in kreiranja boljših odnosov in klime v podjetjih, pripeljemo nove tehnike in metode. Spoznajmo tehniko ENERGIJSKA TRANSMISIJA V PODJETJIH.

Najprej se bomo spoznali z energijsko transmisijo, zakaj je uporabna in kako jo v podjetju LIGHT uspešno aplicirajo v praksi in pri delu s podjetniki, vodji in zaposlenimi.

V drugem delu delavnice bo čas za preizkušanje energijskega toka (transmisije) v praksi. Spoznali bomo kako lahko sami vadimo zaznavanje energijskega pretoka skozi telo. Izkusili bomo kaj pomeni skupinska transmisija in kako lahko s takšno inovativno in ne invazivno metodo lahkotno spreminjamo zavest in klimo podjetja.

S ciljem, da vsak deležnik v podjetju in v skupnosti postane bolj izražen, izpolnjen in iskreno zadovoljen. Vse to pa poveča učinkovitost in prodornost podjetja.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.