Speaker

Aljaž Plankl

Permakulturni načrtovalec in svetovalec

Aljaž Plankl, dipl. permakulturni načrtovalec in svetovalec, regenerativni kmetovalec

Vrt brez prekopavanja, rodovitna tla, akademija vrtnarjenja, kompostno stranišče, gozdni vrt, permakultura, celostno načrtovanje posestev, celostni pogled. Vse našteto je divji nomad, strastni zemljan in permakulturni načrtovalec Aljaž Plankl. Aljaž je dolga leta živel kot »moderni hlapec«, potoval po Sloveniji in pri ljudeh oskrboval kmetije…se veliko naučil. Izkustva na mnogih posestvih, kjer je delal brezplačno, v zameno za bivanje in hrano, so ga privedla do kriterijev, kakšna kmetija bo nekoč njegova. In danes jo ima. Na domačiji nad dolino živi v 200 let stari kamniti hiški.

Tisto, kar ga najbolj žene, je strast, da bi v naša življenja bolj privabili divjino, saj smo naravo preveč izkrčili, si jo pokorili. »Če želimo še naprej živeti na tem planetu, moramo začeti živeti bolj z naravo, ji dati prednost, se od nje učiti, posnemati njene vzorce in jih preslikavati v svoja življenja, pa ne samo pri pridelavi hrane« pove.

Svoje naravne veščine s pridom uporablja tudi v podjetništvu in ekipi Naj raste, ki s pridom koristi možnosti online poučevanja ter poslovanja.

AllSessions

Dan 2
30/06/2023
16:00

Gradnja skupnosti kot model poslovanja

Magic Garden (delavnica)
30 June
Time:  16:00 - 17:30
Location:  Magic Garden (delavnica)
Speaker:  Aljaž Plankl

Na delavnici "Gradnja skupnosti kot model poslovanja" bomo spoznali grajenje aktivne online skupnosti. Na konkretnih primerih in vajah bomo spoznali kako social media občinstvo spremeniti v zdravo podporno skupnost. Spoznali bomo razloge grajenja takšne skupnosti (najboljša možna raziskava trga, pasivno grajenje storitev in produktov, sodelovanje in povezovanje s "konkurenco"). Vprašali se bomo in tudi odgovorili na vprašanje zakaj Facebook, YouTube in Instagram niso dovolj za dolgoročno stabilnost poslovanja. Kako lahko sledilce, privržence, lajke in srčke spremenimo v resnično skupnost ljudi, kjer se kot ponudnik storitev počutimo zares domače. Kako to torej takšno skupnost zgraditi v online prostoru in jo vzdrževati na dolgi rok?

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.