Speaker

Aljaž Lukan

Ustvarjalec video vsebin, brand creator

Aljaž Lukan je mlad kreativen posameznik, ki deluje v svetu vertikalnih vsebin zase in za različna slovenska ter tuja podjetja. Pred skoraj tremi leti sta z bratom objavila svoj prvi kos vsebine na TikToku. Aljaž je zelo kmalu spoznal, da je ustvarjanje njegova strast in da bi to rad počel profesionalno.

Nato je začel snemati še svoje posnetke, kjer je govoril o osebni rasti in svojemu pogledu na svet. Hitro je odkril, da je to nekaj, kar drugi radi slišijo. Sedaj se fokusira predvsem nase in na to, kaj prenese v svet. V prostem času pa rad bere, trenira, gradi odnos s samim seboj in se predvsem veliko uči na področju osebne rasti.

Tiktok

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
17:00

Kako graditi avtentično skupnost v digitalni dobi?

27 June
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage

David in Aljaž bosta v enournem pogovoru z nami delila ozadje njunih digitalnih zgodb. Skozi sproščen pogovor bomo slišali, kakšen je miselni proces, kadar razmišljata o (novi) vsebini in kako doživljata digitalni prostor.

Skozi različne načine oba gradita svojo digitalno skupnost. Ali se način dela zelo razlikuje? In koliko in kakšne so interakcije, ki jih mi ne vidimo, količina zasebnih sporočil, odzivov? Pokukajmo v zaodrje.

Kakšen je miselni proces ljudi, ko razmišljajo o vsebinah, ki jih bodo delili z digitalnim prostorom?

Kaj določi dober digitalni content, da ljudje zaupajo tvojim informacijam in katere offline predpriprave so ključne za izjemen online video? Kateri so ključni elementi, ki jih mora zajeti vsak digitalni ustvarjalec, če želi (z)graditi širši following? In kako gradiš avtentičnost skozi ekran? Iskren pogovor o pasteh in zankah ustvarjanja contenta, ki privablja množice in o tem, kako pri tem ne izgubiš sebe, ampak pridobiš nove prijatelje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.