Speaker

Dr. Alja Žorž

Strokovnjakinja projektnega inženiringa

Dr. Alja Žorž je doktorirala iz družboslovja, s Fulbrightovo štipendijo na Havajih. Sočasno deluje na več področjih, ki pa jim je skupna ena točka, in sicer projektno vodenje in vodenje. Je strokovnjakinja na področju projektnega inženiringa in pridobivanja nepovratnih sredstev, in deluje v okviru podjetja Replika PRO d.o.o..Pokriva predvsem področja projektov vezanih na spodbujanje zaposlovanja in izobraževanja, opolnomočenje kadrov, kulturnih projektov, investicijskih projektov, turizma ter na področju digitalizacije in razvojno-raziskovalnih projektov. Je urednica in avtorica številnih publikacij, člankov in je predavala na številnih konferencah. V prostem času je aktivna članica Rotary organizacije, kjer deluje v več odborih, razvija produkte na temo kulturnega turizma in varovanje kulturne dediščine ter je navdušena športnica.

AllSessions

Dan 1
29/06/2023
Dan 2
30/06/2023
Dan 3
01/07/2023
17:30

Pogled v prihodnost - razvoj podjetja z nepovratnimi sredstvi

Red Zone (delavnica)
1 July
Time:  17:30 - 19:00
Location:  Red Zone (delavnica)
Speaker:  Dr. Alja Žorž

V okviru delavnice bomo odpotovali v prihodnost vašega podjetja in si ogledali kako lahko vaše podjetje realizira svoj potencial s pomočjo nepovratnih sredstev. V prvem delu bomo predstavili možnosti financiranja razvoja podjetja z nepovratnimi sredstvi/razpisi. Spregovorili bomo o največjih zmotah in napakah pri pridobivanju nepovratnih sredstev ter petih ključnih sestavinah za uspešno pridobivanje in črpanje teh. V drugem delu bomo na konkretnih praktičnih primerih preverili kako pripravljeni ste na prihajajoče priložnosti in kako se lahko še bolje pripravite. Za pripravo na delavnico predlagam, da že vnaprej razmislite kaj je strategija razvoja vašega podjetja, za katere projekte/ideje v sklopu razvoja bi najbolj potrebovali dodatne finančne spodbude. Vabljeni tudi, da pripravite seznam vprašanj o pridobivanju nepovratnih sredstev. Naj bo to priložnost za pridobitev informacij vezanih na vaše specifične potrebe in izzive.

Replika PRO je eno najuspešnejših podjetij za pridobivanje alternativnih virov financiranja za zagon, razvoj in implementacijo projektov. So podjetje z najvišjo dodano vrednostjo na zaposlenega v panogi. V iztekajoči se perspektivi so za naročnike pridobili preko 40 MIO nepovratnih sredstev, sodelujejo s preko 400 naročniki. Zaupajo jim:
- vodilni raziskovalni inštituti,
- mala in srednja visokotehnološka podjetja s področja IKT,
- organizacije delujoče na področju socialnega podjetništva,
- družbe, ki želijo z inovativnimi metodami in modernimi usposabljanji spodbuditi razvoj svojih kadrov.

Skupaj z naročniki pripravljamo in izdelujemo projekte, ki so sofinancirani iz EU in slovenskih skladov. Postopek pridobivanja evropskih sredstev poenostavimo in, kar je najpomembnejše, poskrbimo, da obsežne priprave prinesejo uspešne rezultate. Naša inovativnost, odličnost v projektnem vodenju, razumevanje programskih ciljev EU in prepoznavanje tržnih in poslovnih priložnosti se odražajo v naši uspešnosti pri pridobivanju nepovratnih sredstev za naročnike.

Replika PRO, idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o. je del Skupine Replika, ki jo sestavljajo še podjetja Replika Invest, znanje za investicije, d.o.o., Replika, napredne rešitve, d.o.o. in Replikateh, napredne tehnologije d.o.o.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje… samo še malo!

Pozdravljamo te v naši sredini!

Bold-projects © 2023 SoundGarden.