Speaker

Aleš Pevc

Evangelist XR in AI tehnologij, raziskovalec meja človeške zavesti in copilot v Multiverse theatre

Aleš Pevc je vizionar na področju XR in AI tehnologij, ki ga žene strast do povezovanja tehnologije s človeško izkušnjo. Kot pionir v razvoju virtualnih svetov in umetne inteligence ne le sledi tehnološkim trendom, temveč jih tudi sooblikuje. Svoje globoke vpoglede v kognitivno znanost spretno prepleta z inovativnimi pristopi, s čimer premika meje možnega in oblikuje prihodnost interaktivnih izkušenj.

Njegovo delo pri Multiverse theatru je edinstvena kombinacija teoretičnega znanja in praktičnih aplikacij, ki bogati tako področje tehnologije kot tudi človeško dojemanje in interakcijo. Aleš je predan izboljšanju sveta skozi tehnološke dosežke, raziskovanje modrosti in osebnostni razvoj, kar mu omogoča, da svoje strasti in znanje prenaša na naslednje generacije mislecev in ustvarjalcev.

AllSessions

Dan 3
29/06/2024
20:15

Srečanje vesoljcev in globalna manifestacija boljšega sveta

Networking arena
29 June
Čas: 20:15 - 21:15
Lokacija: Networking arena

Pozivamo vse kreativne mislece, sanjalce, inovatorje, umetniške duše in vizionarje, da se nam pridružite na čarobnem vesoljskem popotovanju skozi galaksije neskončne ustvarjalnosti. Z uporabo metod Design Thinkinga, obogatenih z elementi igrifikacije, bomo razvijali ideje, ki vodijo k pozitivnim spremembam v naši družbi. S pomočjo najpomembnejše tehnologije – naše srčne kapacitete – ter z radovednim raziskovalnim duhom in inteligenco enosti bomo skupaj krojili prihodnost.

Ta delavnica bo prostor odprte ustvarjalnosti za vse tiste, ki se ne bojite sanjati na glas, ki iščete somišljenike za gradnjo drznih vizij in za tiste, ki ste vedno na lovu za novimi tehnološkimi čudeži – še posebej, če ste hkrati tudi team playerji, ki ne najdete svojega mesta v običajnih družbenih okvirih.

Vabimo vas, da pod vodstvom izkušenih mojstrov modrosti ter kopilotov Multiverse teatra Aleša Pevca in Marka Cafnika skupaj zgradimo mostove med galaksijami in prekoračimo meje trenutno znanega vesolja. Pridružite se nam in skupaj bomo zasnovali svet, kakršnega si zares želimo!

Pustite, da vaše ideje poletijo v neznano in da se zlijete z intergalaktično sinergijo ustvarjalnosti!

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.