Speaker

Alenka Trogrlič

Ustvarjalka vsebin

Alenka Trogrlič je diplomirana etnologinja in kulturna antropologinja, zdaj bolj poznana kot ”srhljiva” slovenska youtuberka ali Alienmama. Ustvarjalka vsebin je tudi na TikToku in Instagramu na svojih profilih, poleg tega pa nastopa tudi na TikTok profilih nekaterih podjetij (T2, Shoppster). Na slovenski sceni je aktivna od leta 2017, pred tem pa je bila fotografinja Avsenikov, Poskočnih muzikantov, social media manager v podjetju Moje-lece.si in reporterka v slovenskem MasterfChefu.

Tiktok

AllSessions

Dan 1
27/06/2024
17:00

Kako graditi avtentično skupnost v digitalni dobi?

27 June
Čas: 17:00 - 17:45
Lokacija: Džungla stage

David in Aljaž bosta v enournem pogovoru z nami delila ozadje njunih digitalnih zgodb. Skozi sproščen pogovor bomo slišali, kakšen je miselni proces, kadar razmišljata o (novi) vsebini in kako doživljata digitalni prostor.

Skozi različne načine oba gradita svojo digitalno skupnost. Ali se način dela zelo razlikuje? In koliko in kakšne so interakcije, ki jih mi ne vidimo, količina zasebnih sporočil, odzivov? Pokukajmo v zaodrje.

Kakšen je miselni proces ljudi, ko razmišljajo o vsebinah, ki jih bodo delili z digitalnim prostorom?

Kaj določi dober digitalni content, da ljudje zaupajo tvojim informacijam in katere offline predpriprave so ključne za izjemen online video? Kateri so ključni elementi, ki jih mora zajeti vsak digitalni ustvarjalec, če želi (z)graditi širši following? In kako gradiš avtentičnost skozi ekran? Iskren pogovor o pasteh in zankah ustvarjanja contenta, ki privablja množice in o tem, kako pri tem ne izgubiš sebe, ampak pridobiš nove prijatelje.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.