Prebojne debate, kavč sešni, delavnice in glasbeni dogodki. Kdo vse jih bo vodil?

Zapri oči in se v mislih katapultiraj v prihodnost. Četrtek je, 27. junija, vreme je krasno. Sončno in toplo, ti pa prihajaš ob Velenjsko jezero, kjer se začenja SoundGarden. Prvo kar vidiš, ko prispeš, so veseli nasmejani obrazi, tam nekje za glavnim govorniškim odrom na Đungla stage, pa v ozadju ležalniki, na katere se boš zleknil/a prav kmalu …

Na letošnjem festivalu se bo zvrstilo preko 70 vodnikov programa. Tokrat jih predstavljamo 18.

Alenka Trogrlič je diplomirana etnologinja in kulturna antropologinja, zdaj bolj poznana kot ”srhljiva” slovenska youtuberka ali Alienmama.

Aljaž Lukan je digitalni ustvarjalec, ki deluje v svetu vertikalnih vsebin zase in za različna slovenska ter tuja podjetja.

Skupaj še z enim sogovornikom bosta Alenka in Aljaž sodelovala na kavč sešnu, kjer bomo v sproščenem pogovoru slišali, kakšen je miselni proces, kadar razmišljajo o (novi) vsebini in kako doživljajo digitalni prostor.

Aleš Pevc je Evangelist XR in AI tehnologij, vodja tehnološke in razvojne pisarne v Tehnološkem parku Ljubljana. Vodil bo delavnico »Srečanje vesoljcev in manifestacija boljšega sveta«, kjer bomo z uporabo metod Design Thinkinga, igrifikacije in naše srčne kapacitete razvijali ideje, ki vodijo k pozitivnim spremembam v naši družbi.

Andraž Purger je vodja projekta Dihamo z naravo, Zhineng Qigong učitelj in terapevt. Na SoundGardnu bo vodil delavnico, ki jo bomo začeli z umiritvijo uma in aktivacijo nekaj akupunkturnih točk. Nadaljevali bomo s čuječimi gibi in spodbujali energijsko pretočnost.

Aneja Tahirović je po izobrazbi magistrica biomedicine, po srcu mladinska delavka in po poklicu podjetnica, deluje v okviru STEP inštituta, ki se ukvarja z razvojem človeških potencialov. V sklopu SoundGardna vas vabi na svojo delavnico »Žensko podjetništvo in IKIGAI«.

Anita Gomezel je ustanoviteljica programa osebne transformacije Zaživi Sebe®, socialna pedagoginja, travma terapevtka ter učiteljica nenasilne komunikacije. Na delavnici »Ženski in moški aspekti v meni« bomo obravnavali uravnoteženje notranjih aspektov za celovitost in globlje odnose.

Anja Cehnar je psihologinja in integracijska svetovalka. Sodelovala bo v pogovoru “Kje je Slovenija na (mikro)dozing zemljevidu”, saj znanstvene študije govorijo v prid terapijam, ki se poslužujejo psihoaktivnih snovi, gobic, ajuvaske, MDMA-ja, LSD-ja, ketamina in konoplje.

Anja Korenč je umetiška direktorica v marketinški agenciji. Z njo bomo na kavč sešnu odkrivali, kako se soočiti s sindromom vsiljivca v osebnem brendingu.

Anja Prusnik je igralka, TV voditeljica in pedagoginja za psihofizično pripravo na javni nastop. Ste se kdaj vprašali kako nam pri suverenem javnem nastopu lahko pomaga lastna biologija? To bomo skupaj odkrili na njeni delavnici.

Želiš rezervirati svoje mesto na festivalu? ABSOLUTNO

Anja Žibert je strokovnjakinja za energijsko kadrovanje in karierno opolnomočenje. Na delavnici nas bo peljala skozi značilnosti osebne energijske znamke in nas naučila, kako jo uporabiti v CV-ju, na LinkedInu ali na predstavitveni strani svojega posla.

Annamaria Prezelj je nekdanja profesionalna košarkašica, reiki mojstrica, astrologinja, kmalu pa bo postala tudi psihologinja. Na njeni delavnici bomo skupaj določili podjetniški izziv in naredili postavitev, z namero, da se stvari na izbranem segmentu začnejo odvijati lahkotnejše.

Barbaro Završnik, trenerko za srečo in vaditeljico smejalne vadbe, bomo odkrivali, kateri so trije načini, kako vnesti več smisla v svoje delo. Preverili bomo preizkušene strategije iz pozitivne psihologije, pa še marsikaj drugega.

Boštjan Sanič je zvočni terapevt, voditelj moških skupin in glasbenik. Na SoundGardnu bo za udeležence pripravil zvočno kopel z gongi.

Boštjan Romih, TV in radijski voditelj ter trener komuniciranja, bo moderiral uvodno okroglo mizo SoundGardna. Z zelo zanimivimi sogovorci, bodo raziskovali moč povezovanja in skupnosti ter njuno ključno vlogo pri rasti in razvoju posameznikov ter družbe kot celote.

Na tej isti uvodni okrogli mizi bo sodelovala tudi Daniela Bervar Kotolenko, trenerka vodstvenih veščin, govorka in ustanoviteljica večih podjetij. V sklopu festivala bo izvedla tudi delavnico “Balanced Abundance in vpliv koncepta na naše delo”.

David Milosavljević je vodja TikTok projektov in ustvarjalec vsebin. Skupaj z zgoraj omenjenima sogovorcema bo sodeloval na kauč sešnu ustvarjalcev digitalnih vsebin na Tik Toku.

Emil Ledenko – Ledeni je raziskovalec notranjih globin, zavestnega dela z dihom in kopanja v mrzli vodi. Na delavnici bomo odkrivali, kako si lahko z dihom pomagamo v vsakem trenutku. Spoznali bomo izjemno močno in transformativno dihalno tehniko.

Emil Marinšek je ambasador dobrega spanja. Čeprav se spanje pogosto zanemarja, igra ključno vlogo pri naši fizični, čustveni in kognitivni zmogljivosti. Več o tem bomo izvedeli na prebojni debati “Spanje in počitek kot ultimativno orodje uspešnosti”, kjer sodelujeta še dva sogovorca.

To je manj kot četrtina vseh, ki bodo soustvarili program letošnjega SoundGardna. Seznam vseh ostalih je objavljen tukaj.

Smo te že prepričali? PO VSTOPNICO

 

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.