Postani

podpornik

Postani podpornik festivala 
in podpiraj razvoj out of the box projektov

Naše vrednote

K čem stremimo in kaj so naše vrednote?

1

Povezujemo ustvarjalne ume

SoundGarden je odprt in navdihujoč festival, ki združuje in povezuje ustvarjalne posameznike in podjetja iz različnih sektorjev. Ustvarjamo prostor, kjer se kreativna skupnost lahko svobodno izrazi, deli ideje in vzpostavi dolgotrajne povezave. Z vlaganjem v SoundGarden festival podpirate platformo, ki gradi mostove med inovatorji, umetniki, poslovnimi voditelji in entuziasti, ustvarjajoč edinstveno kreativno okolje za vse.

2

Verjamemo, da je ustvarjalnost gonilna sila napredka

SoundGarden verjame v moč in vrednost ustvarjalnosti pri oblikovanju boljše in trajnostne prihodnosti. Naša vizija je ohraniti festival kot kreativni peskovnik, kjer se rojevajo inovativne zamisli, umetniške stvaritve in družbene pobude. Vaša podpora kot sponzor nam omogoča, da skupaj gradimo kreativno skupnost, ki se osredotoča na sodelovanje, spodbujanje novih prebojev in soustvarjanje boljše družbe.

3

Naravno okolje je naš zaveznik

Kreiramo vznemirljivo in odprto okolje, kjer se različni umetniki, ustvarjalci, podjetniki in ljubitelji kulture lahko združijo v naravnem prostoru. Krošnje dreves in jezera dovoljujejo odprtim glavam, da delijo svoje ideje, spoznavajo nove perspektive in gradijo mostove med raznolikimi sektorji. S sodelovanjem kot sponzorji podpirate mreženje in povezovanje unikatne festivalske zgodbe, ki nastaja v Sloveniji.

4

Gradimo srčno prihodnost

Združujemo srčnost, kreativnost in druženje na enem mestu. Želimo graditi dolgotrajne in trajnostne pristope sodelovanja in dela, ki bo pustil pečat v družbi, gospodarstvu in kulturi. S sodelovanjem kot sponzorji boste postali ključni gradniki te vizije, povezanosti in navdiha, ki jo prinaša festival SoundGarden.

Spoznajte partnerje

Spoznajte nekaj navdihujočih partnerjev, ki z nami gradijo SoundGarden

Z vključitvijo v našo festivalsko vizijo, odpirate vrata k inovativnosti in kreativnosti. SoundGarden festival vam omogoča, da izpostavite svojo blagovno znamko pred ambiciozno navdihujočim občinstvom, ki si želi spoznavati najnovejše trende, ideje in rešitve za izboljšanje sveta. Gre za obiskovalce, ki želijo krepiti svoje zdravje in raziskovati področje svojih možganov, rasti ter razvijati svoje znanje in zavedanje, se igrati z novimi tehnologijami in spoznati enako misleče posameznike. Vizija festivala je odmevna, ambiciozna ter zavezana k rasti in razvoju. Blagovne znamke, ki delijo iste vrednote, bodo v sodelovanju z nami našle primerno targetirano občinstvo in poglobljeno trajnostno sodelovanje z udeleženci.

Skupaj gradimo prihodnost

Pišite nam na hello@soundgarden.si za pogovor o najboljši možni izpostavitvi.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.