fbpx

Numen nas je oblekel

Festival SoundGarden ne bi obstajal brez enkratnih partnerjev, ki nam pomagajo postaviti dogodek na noge. Ekipa podjetja Numen je naše kreativne zamisli spravila v svet in nam postavila spletko. Če skočite na njihovo spletno stran www.numen.si, boste odkrili, zakaj smo bili navdušeni nad sodelovanjem z njimi. 

Razmišljajo napredno, delajo hitro in učinkovito in pri tem ostajajo iskreno odprti za vse predloge.  Ekipa se ukvarja s principi postavitve interaktivnih spletnih strani, z dopolnitvijo VR vsebine, virtualnimi sprehodi in panoramami. Ti obiskovalcem še bolj približajo produkt ali storitev in naredijo blagovno znamko domače dostopno. Zares ustvarjajo digitalno toplino. Občudujemo njihovo sposobnost razumevanja dela kreativnih industrij in dosedanjega prizadevanja podpore kulturnim institucijam. Res strokovnjaki, kadar potrebujete podkovano ekipo, ki zna kreativne zamisli preliti v tehnično dovršeno spletko. 

Nagovarjamo jih, da v času festivala postavijo interaktivno delavnico, ki bo pokazala najnovejše trende virtualnih sprehodov in kako le-te vpeti v svoje spletne strani za bolj učinkovito oglaševanje storitev. Ker mi vemo, kaj zmorejo in kako pomemben bo ta element v prihodnosti, se nam zdi edino fer, da svoje storitve predstavijo tudi na festivalu. 

Zahvala gre tudi Janu Virantu, dizajnerju festivalske podobe, ki nas dela pisane, in Sabini Špitalar, vodji projekta, ki je spretno manevrirala med vsemi elementi in spletno stran spravila do realizacije. 

Velikokrat v toku teh mesecev nas boste slišali čivkati o hvaležnosti, ampak kadar imaš tako enkratne partnerje in ekipo, je to neizbežno. In precej lahko je to povedati tudi na glas. 

Leave a Comment