fbpx

Motivacija in kreativnost v paketu – predstavljamo naslednje tri goste

Pri ustvarjanju festivala SoundGarden in izbiri gostov sledimo naši viziji in zato povezujemo različna področja ter navdihujoče goste, ki vas bodo spodbudili na vaši poti do kreativnega in poslovnega preboja. 

Goste in nastopajoče smo povezali v štiri različne sklope:

  • Motivacija
  • Kreativnost
  • Inovativnost
  • Festivalski utrip

Povezani skupaj pa ustvarjajo unikaten festivalski koncept ter cvetoč vrt, poln kreativnih idej!

Valerie Wolf Gang je multimedijska umetnica, ki deluje tudi kot filmska režiserka, transdisciplinarna umetnostna raziskovalka in mentorica. Valerie pri njenem delu navdihuje svet okrog nje, ki ga opazuje z veliko pozornosti. Rada ima detajle in fascinirajo jo vsakodnevni dogodki, ki imajo vpliv na naša življenja. Umetnost je zanjo močan povezovalni medij, ki lahko spreminja svet, tako da ga »uporablja« z veliko mero  spoštovanja. Na festivalu SoundGarden bo vključena v vsebinski sklop »Motivacija«, kjer boste širili obzorja s prepletom motivacije in kreativnosti.

Več o delu Valerie in njenih dosežkih si preberi na njeni spletni strani valeriewolfgang.com.

Blaž Zupan je izkušen podjetnik, LEAN in Design Thinking svetovalec ter univerzitetni profesor, obenem pa svetovalec in podjetnik, usmerjen v rast podjetij. Poleg izkušenj z ustanovitvijo in vodenjem več uspešnih in hitro rastočih startup-ov, je tudi podjetniški raziskovalec (doktorski študij) z močnimi analitičnimi sposobnostmi. Z izkušnjami na področjih razvoja produkta po metodah design thinkinga in vitkega poslovanja, analize trga, marketinga, distribucije in prodaje je mentoriral in svetoval več kot 500 podjetniškim ekipam, na festivalu SoundGarden pa bo zato deloval v sklopu »Motivacija«, za dodatno dozo vetra v krila obstoječim in novim podjetnikom.
Na LinkedInu se lahko z Blažem povežeš TUKAJ.

Vir: LinkedIn

Ker motivacija in kreativnost skupaj ustvarjata prave preboje, se nam bo v vsebinskem sklopu »Kreativnost« pridružila igralka, televizijska voditeljica in odrska ustvarjalka Anja Prusnik. Svojo igralsko pot je začela v Studiu Bratov Vajevec, kjer že desetletje prakticira in raziskuje igralsko metodo Leeja Strasberga. Njeno raziskovanje jo je poneslo tudi v tujino, kjer je v Prague Playhouse Acting Studio pod mentorstvom Briana Caspa raziskovala principe Meisnerjeve tehnike, svoje znanje pa dopolnjevala na delavnicah casting direktorice Nancy Bishop, madžarskega režiserja Zoltána Balázsa in številnih drugih. Svoje znanje je obogatila tudi s principi senzorialnega gledališča pri njegovem ustanovitelju Enriqueju Vargasu. Ob vrnitvi v Ljubljano je začela s študijem govora na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Svoje znanje in izkušnje kreativno prepleta med seboj in preizkuša njihovo aplikativnost na različnih performativnih področjih kot so: gledališče, film, televizija in javno nastopanje.
Pokukaj na Anjin Instagram ali pa skoči na njeno spletno stran anjaprusnik.wixsite.com/anjaprusnik.

Spoznaj tudi ostale nastopajoče TUKAJ.

Leave a Comment