Koliko minut boš v naslednjem tednu namenil-a temu?

Številne raziskave in realne situacije v zadnjih letih dokazujejo, da obstaja pomembna korelacija med čustveno in duhovno inteligenco ter produktivnostjo in uspehi na delovnem mestu.

Marc Benioff je direktor podjetja Salesforce, največjega zasebnega zaposlovalca v ameriškem San Franciscu. Podjetje svojim zaposlenim na delovnem mestu že nekaj časa omogoča sobe za meditacije in kotičke za vadbo čuječnosti. Nudi jim tudi treninge razvoja čustvene inteligence. Takšne prakse so se že začele pojavljati tudi v slovenskih podjetjih, s festivalom SoundGarden pa si prizadevamo, da bi bilo tovrstnih praks še več. 🤩

Ali to počnete tudi v vašem podjetju? Koliko minut na teden namenite antistresnim dejavnostim na delovnem mestu? 🧐

Da bi obiskovalcem omogočili čim več možnosti za odkrivanje lastne zmagovite kombinacije, prave formule za osebno in poslovno rast ter kreativne preboje, smo na festival povabili kar 70 uspešnih poslovnežev, trenerjev, terapevtov in strokovnjakov s  trendovskih področij gospodarstva.

V članku tukaj lahko spoznate prvih 18, drugih 18 pa predstavljamo spodaj.

Franci Pliberšek je lastnik podjetja MIK Celje, predavatelj in vizionar. S še dvema sogovorcema bo na SoundGardnu sodeloval v prebojni debati “Navdihujoče voditeljstvo: srčne ideje, ki spreminjajo družbo”.

Podatkovni analitik Goran Bogdanović nas bo na delavnici peljal skozi uporabnikovo nakupno pot na spletni strani, naučili pa se bomo razumeti, kako sta vsaka uporabnikova akcija ali dogodek povezana s standardnimi poročili, ki jih vidimo v Google Analytics 4.

Grega Apatraziskovalec biohackinga, nam bo pomagal odkriti, kako z biohackingom doseči maksimalne zmogljivosti možganov, telesa in uma.

Grega Gostinčar se ukvarja z raziskovanjem optimizacije možganov in uma. Skupaj s še eno sogovornico bosta na kauč sešnu debatirala o tem, kje je Slovenija na (mikro)dozing zemljevidu.

Igor Ivanov je facilitator tribe delavnic. Na njegovi delavnici meditacije se bomo dotaknili zavestnega dihanja in notranjega miru ter spoznali moč, ki jo meditacija ima.

Ingmar Nieuwold in Marija Skočir sta zvočna terapevta, ki nas bosta učila povezave med zvenom lastnega glasu, slišanosti sebe in drugih ter harmonije, sodelovanja in soustvarjanja.

Issiaka Sanou je tolkalec iz Burkina Faso, ki že dolgo živi in ustvarja v Sloveniji. Vabljeni na povezovalni ognjeni krog in bobnarsko seanso.

Jaka Oman je certificiran flow coach in LSP facilitator. Na flow delavnici bomo skozi LEGO® SERIOUS PLAY metodo spoznavali naša glavna flow stanja, se učili kaj flow je, kako ga prepoznati, zakaj je tako pomemben in zakaj se v njem tako dobro počutimo.

Poslovni predavatelj in avtor Janez Hoduvernik bo sodeloval v prebojni debati, kjer bo govora o Spanju in počitku kot ultimativnima orodjema uspešnosti. V pogovoru bo sodelovala tudi TV in radijska voditeljica Klara Eva Kukovičič.

Želiš rezervirati svoje mesto na festivalu? NO, PA DAJMO

Janža Pavlin je vodja prodaje pri blagovni znamki “In Your Pocket”. Sodelovala bo v prebojni debati “Hrana je gradnik, ki nam daje energijo”.

Če se sprašuješ, kako napisati besedilo, ki res pritegne, ne zamudi delavnice, ki jo bo skupaj s kolegico vodila Jasmina Strašek, kreativna direktorica v marketinški agenciji.

Jernej Celec je scenarist, satirik in 2D animator. Z dvema drugima sogovorcema bo v prebojni debati govoril o “Odkrivanju avtentičnosti, potovanju skozi proces samocenzure, samopodobe in kreativnega izražanja”.

Jernej Pangeršič je EDU Solution Specialist na Microsoftu in nekdanji direktor Katapulta. Na delavnici »Rapid Prototyping: Ustvari prototip poslovne ideje v 45 minutah« nam bo predstavil metodologijo, kako hitro priti od ideje do izkušnje in od razmišljanja v akcijo.

Ko stremimo k dolgoročnim ciljem, ni močnejšega orodja za pozitivne spremembe in doseganje teh ciljev, kot je samodisciplina. Svojo bomo vzpostavljali na delavnici z Jernejem Pavličem, digitalnim strategom.

Bi se radi prebili na ameriški trg? Potem močno priporočamo udeležbo na delavnici »Do you have what it takes? (Kako se prebiti na ameriški trg)”, ki jo bo vodil Jure Bratkič, direktor podjetja v ZDA.

Ka Mai Serafi in Dario Sever nas bosta z Zvočno kopeljo popeljala na mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgeridoja in petja v svetlobnem jeziku.

Kaja Šolinc, strokovnjakinja na področju upravljanja osebnih financ, nas bo na delavnici učila »Kako obvladati osebne finance«.

Več informacij o najbolj (pre)drznem festivalu osebne in poslovne rasti, ki se začne že čez dober mesec dni, najdeš na www.soundgarden.si

Urnik dogajanja po dnevih TUKAJ

Kdaj boš kupil-a vstopnico, če ne zdaj? 🙂  PO VSTOPNICO

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.