TAPNI

Mreženje, spoznavanje in povezovanje z drugimi so ključne aktivnosti, ki jih na SoundGarden festivalu spodbujamo in jim tudi zelo načrtno namenimo čas v urniku. Lanski obiskovalci se boste spomnili s kredo narisanih krogov, rdečega megafona in časovne omejitve, ki je prepogosto zelo ostro zasekala v debato … Tudi tokrat načrtujemo networking aktivnosti, a v izboljšani obliki.

V veliko pomoč nam bodo TAPNI kartice – inovativne vizitke, ki ti olajšajo izmenjevanje kontaktnih podatkov in povezovanje.

Pesonalizirano kartico samo približaš pametni napravi in tvoji kontaktni podatki – telefonska številka, mail, LinkediIn, družabne omrežja, spletna stran in druge aplikacije za povezovanje se izpišejo v uporabniku prijazni obliki.

Ekipa Tapni bo z vami in vam omogočila, da si priskrbite tudi svojo.

 

SIGIC

Na festivalu SounGarden bo SIGIC izvajal glasbeno poslušalnico s kuriranimi playlistami namenjeno spoznavanju slovenske glasbe in izvajalcev. V treh dneh bo SIGIC predstavil tudi tri različne dejavnosti s področja glasbene industrije, ki jih izvaja prek projektov DigiVlak (spodbujanje digitalne uporabe glasbe) in HEMI (namenjen glasbenim podjetnikom) ter glasbenega založništva (v sodelovanju z glasbeno založništvo Glitterbeat Records / tak:til).

Sigic – Slovenski glasbenoinformacijski center je osrednji glasbeni informacijski center v Sloveniji. Poleg informacijske dejavnosti (spletna revija Odzven, portal Sigic.si) in digitalizacije (spletni bazi MOMUS, MUSIC SLOVENIA) je ena od pomembejših nalog SIGIC -a promocija slovenske glasbe doma in v tujini. V okviru domačih in mednarodnih projektov SIGIC izvaja številne dejavnosti in usposabljanja na področju glasbe in glasbenega posla, delavnice songwritinga, synca in je krovni producent Praznika glasbe.

SIGIC bo poleg poslušalnice na festivalu predstavil tudi izjemne projekte Digitalni vlak za slovensko glasbo (DigiVlak) in Hemi – Hub for the Exchange in Music Innovation (HEMI). Z vami bodo Silvij Skok, Manca Ogrin in Primož Kristan.

Spoznajte svet zvoka, glasbe in glasbenih prebojev!

KONS

Projekt konS vzpostavlja mrežo vozlišč in laboratorijev po vsej Sloveniji, ki se medsebojno dopolnjujejo v ekosistem dejavnosti za kritičen razvoj prihodnosti.
Več informacij o projektu, konzorciju in načrtovanih aktivnostih najdete na kons-platforma.org.
Projekt konS ≡ Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

FESTIVAL VELENJE

Zabavne otročarije v Vii Čira Čara s Festivalom Velenje

V času izvedbe delavnic bo odprta tudi hiška Pike Nogavičke Vila Čira Čara, kjer bo na voljo cel kup zabavnih reči za igro in zabavo. Festival je izobraževanje, ampak tudi moment sprostitve in igre. Na voljo bodo družabne igre, hulahopi, hodulje. Naj se vaš notranji otrok pride igrat!

Festival Velenje trajno in nemoteno povezuje, organizira in zagotavlja javne kulturne dobrine na področju vseh vrst kulturnih prireditev, gledaliških, glasbenih, galerijskih, vizualnih, posredniških, kongresnih, kinematografskih, sejemskih in drugih dejavnosti. V okviru svojih dejavnosti Festival organizira Pikin festival ter druge prireditve, posreduje kulturne prireditve, nudi pogoje ter spodbuja razvoj polprofesionalnih in profesionalnih dejavnosti na področju umetnosti v Mestni občini Velenje ter posreduje umetniške produkcije iz nje v ostale kraje v državi in v tujino.Festival Velenje programsko povezuje javne zavode, društva in zveze, ki so sofinancirani iz proračuna Mestne občine Velenje in sodeluje tudi z drugimi institucijami. Med njegove osnovne naloge spada tudi kino dejavnost in skrb za kino program v mestu, kjer se uspešno vključuje v mrežo art kinematografov. V okviru Festivala Velenje delujejo Lutkovno gledališče Velenje, Gledališče Velenje ter Plesni teater Velenje, ki vsako leto pripravijo več lastnih produkcij.

SEGAFREDO

Ni eventa brez kave zato smo poskrbeli, da bo le te na pretek in tudi ne kakršnekoli, ampak tiste prave, dišeče, sveže nareejene, ki nam jo bodo postregli iz svojega ikoničnega rdečega kombija ekipa segaFredo.

MERKUR

Merkurjev rastoči svetovalni kotiček

Dobrodošli v rastočem kreativnem kotičku, kjer se spletajo resni pogovori in ustvarjajo trajna prijateljstva. Tu se združujejo odprte misli, srčnost in strokovnost z željo oblikovanja svežih idej, ki vodijo k bolj trajnostni prihodnosti in boljši vključitvi v kreativno skupnost za vse. Na tem igrivem prostoru se zaključujejo pogovori, ki se niso mogli zaključiti na glavnem džungla stage odru ker nam je zmanjkalo časa. Prostor za druženje z gosti iz delavnic in debat za poglobljena razmišljanja in iskanje skupnih rešitev ter celovito raziskovanje slišanih debat za spodbujanje medsebojnega sodelovanja in saditve podpore med udeleženci festivala.

VEČNA MLADOST

Na festivalu Soundgarden bo z nami tudi naravna kozmetika Večna mladost, ki sta jo razvili mami Andreja Karner in hči Taja v domačem laboratoriju. Obraz je prva stvar, ki nas predstavi, ko se srečamo z ljudmi in čeprav prava samozavest izhaja iz notranjosti, svoj delček prispeva tudi sijoča in lepa koža. Večna mladost vam bo pomagala do mehke in gladke kože z manj gubic brez invazivnih postopkov in škodljivih kemikalij. Poskrbeli bodo tudi za nujen pripomoček v vročih sončnih dneh – naraven losjon za sončenje z UV zaščito, ki bo omogočil, da bomo zaščiteni pred soncem na varen način.

Kar naredi to kozmetiko posebno je način izdelave, ki omogoča, da se hranljiva masla, hladnostiskana olja, hialuronska kislina in številini antioksidanti, učinkovito vpijejo in nahranijo kožo v globino. Poleg tega so vse učinkovine v izdelkih tako naravne, da so tudi užitne. Po osmih letih ustvarjanja imajo za sabo številne zgodbe o uspehu, ki se velikokrat začnejo s stavkom strank “Vse smo že poskusili, a nič ne pomaga”. Izkazalo se je, da narava dela čudeže. Izkazalo se je, da narava dela čudeže.

Večna mladost bo nudila brezplačno svetovanje za vaše kožne izzive, pripravili bodo številne festivalne ugodnosti, vsak dan pa bodo izžrebali tudi srečnega nagrajenca, ki bo prejel Losjon za sončenje.

SLADOLED CHIKA

Z nami na festivalu bo tudi Chika, božanski sladoled iz čičerike, slovenskega izvora! Ta kremast in okusen sladoled, narejen iz rastlinskih sestavin, bo navdušil vse generacije. Chika ekipa ustvarja edinstvene okuse, pri tem pa uporablja samo naravne in sveže sestavine. Ne zamudi priložnosti, da na festivalu poskusiš ta extra kremast in poseben sladoled, ki bo razvajal tvoje brbončice!

MAGICROOTY

MagicRooty (by FeelRooty) je 100% naravni napitek iz super zelišč, zdravilnih gob in kakava, ki zagotavlja dolgotrajno energijo, povečanje produktivnosti, izboljšanje počutja in nižji nivo stresa. Je izjemno zdrava alternativa kavi in energijskim pijačam, ki ne povzroči kofeinskih padcev energije ali živčnosti. S svojim čokoladno-zemeljskim okusom vas pripravi na uspešen in ustvarjalen dan.

Z MagicRooty-jem se boste lahko razvajali vse dni festivala, domov pa boste kot udeleženci SoundGarden festivala odnesli tudi edinstveno ugodnost. Pridružite se jim na stojnici in doživite čarobnost!

FeelRooty je inovativno podjetje navdušencev nad biohackingom, ki združujejo moč in čarobnost narave, adaptogenih zelišč ter medicinskih gob z znanostjo. Njihov prvi izdelek, MagicRooty, je zdrava alternativa kavi, ki ima poleg takojšnjih pozitivnih učinkov na produktivnost in energijo tudi dolgoročne pozitivne učinke na počutje, imunski sistem in delovanje možganov.

Več informacij: https://feelrooty.com/ 
Spremljajte jih na: https://www.instagram.com/feelrooty/

FREELANCE UNITED

Največji mikro-podjetniški zemljevid Slovenije

Na festivalu Soundgarden se bomo kreativni mikro podjetniki intenzivno povezovali. Skupaj bomo ustvarili največji mikro-podjetniški zemljevid Slovenije, ki bo segal vse do velikosti 3 x 2 metra. Ta unikatni projekt bo potekal pod pokroviteljstvom Facebook skupine SPjevci in dogodka “Novoletna tržnica mikro podjetnikov”. To je tradicionalni sejemski dogodek, ki poteka vsako leto decembra in je praznično – podjetniški poligon za:
tkanje novih poslovnih povezav,
predstavitev izdelkov in storitev
nakupe prazničnih daril.
Izkoristite edinstveno priložnost spoznavanje in povezovanje s potencialnimi novimi sodelavci in/ali partnerji, ki bodo obogatili vaše delo in vam pomagali do novih poslovnih prebojev.

GAJBICA

Cona svežine podjetja Gajbica

Dobrodošli v cono svežine, kjer je podjetje Gajbica poskrbela, da tvoje telo v 3 dneh ne bo pogrešalo vitaminov in svežine. V njihovem kotičku boste lahko našli različno sadje, ki bo na voljo vsem udeležencem skozi festival. V poletni vročini se izjemno prileže sveže sadje kot idealna malica med odmori, ki ti bo dajala energijo skozi intenziven dan, poln vredne vsebine.

SEDEČA ODBOJKA

Sedeča odbojka v družbi odbojkarske reprezentance

Za zaključek festivala, v soboto po 19ti uri pripravljamo v sodelovanju z reprezentanti sedeče odbojke prav poseben dobrodelno zabavni turnir na katerega vabimo udeležence festivala kot sodelujoče ali navijače. Preizkusite se v sedeči odbojki, članice in člani reprezentanc v odbojki sede bodo poskrbeli za sestavo ekip in razlago pravil, udeleženci pa za tekmovalnost in zabavo.

Z nami bosta člana moške reprezentance v odbojki sede Marko Pokleka in kapetan Matjaž Majdič, ter mlada perspektivna igralka Vesna Pogačar, tudi najmlajša članica ženske reprezentance.

Odbojka sede na mivki se igra na igrišču mer 8 x 4 m, tudi mreža je nižja, 1.05m.
Športna panoga je prilagojena osebam z invalidnostjo, posebnost pa je, da jo lahko igrajo tudi neinvalidi, pa vseeno nimajo v igri prednosti, ker se igra sede.

Kot zanimivost: najštevilčnejši turnir na svetu se vsako leto odvija v Ljubljani.

Namen turnirja: promocija športne panoge, predvsem pa želimo udeležence spodbuditi tudi k aktivni podpori (finančni), saj se punce pripravljajo na nastop na paralimpijskih igrah v Parizu, fantje pa na evropsko prvenstvo.

Potrebna oprema: kratke hlače, športna majica in obilo dobre volje.

Spakiraj športno opremo in se vidimo na igrišču. Predprijave bomo zbirali v soboto popoldne.

Capoeira

Napolni se z energijo – Uvodni začetniški trening capoeire

Prebudite telo in duha z intenzivno in igrivo vadbo Capoeire preden začnemo z debatami.
Kaj je Capoeira?
Capoeira je brazilska borilna veščina, ki so jo okoli leta 1500 začeli razvijati in oblikovati zasužnjeni Afričani, ki so jih pripeljali v Brazilijo za delo na plantažah sladkornega trsa. O njenem natančnem izvoru obstajajo bolj kot ne ugibanja: razvila naj bi se v suženjskem boju za svobodo, zaradi česar pravijo, da so bili njeni cilji primarno vojnega značaja – usmerjeni v urjenje in piljenje vedno učinkovitejših tehnik napada in obrambe.
Danes Capoeira predstavlja obliko kulturnega izraza, ki ga mladi Afričani še vedno uporabljajo kot odgovor na nasilje in v mnogih pogledih nehumane zahteve urbane družbe. V sebi združuje telesno komunikacijo, akrobatski ples ter dobro premišljeno in pretkano igro.

Preizkusite se na uvodni uri v družbi ekipe iz Capoeira Senzala Slovenija, v soboto 1.7. ob 09.00 ob Velenjskem jezeru.

Bodi na

tekočem

Prijavi se na e-novičke, cel tribe nas je! 

Nekaj mleje …

Pozdravljamo te v SoundGarden skupnosti!

Bold-projects © 2024 SoundGarden.