fbpx

Ekipa

Vodja festivala
MATEJA KOREN
mateja@enajstica.si
0038631600944

Digital marketing
MANCA DEŽMAN
dezman.manca@gmail.com
0038641582586

Hospitality
NINA KLANČAR
hospitality@soundgarden.si
0038631271721

Produkcijska asistentka
TJAŠA KOPUŠAR
production@soundgarden.si

Družbeni mediji
ESMA HAJDARPAŠIČ
esma.hajdarpasic@gmail.com

Glasbeni producent
GAL JERMAN
jermanbooking@gmail.com

Odnosi z javnostmi
TANJA JANJILOVIČ
tanja@nuframe.si

Fotograf
GAŠPER PINTARIČ
gasper.pintaric@gmail.com

Oblikovalec vizaulne podobe
JAN VIRANT

Tehnična ekipa
GAŠPER DROLEC
JASMIN PERVANIĆ

Razvijalec spletne strani
DAVOR MAJC

Videograf
TIM NUČ

Scena
MATIC GSELMAN

DAF Lighting

Hvala vam!

Hvala naši produkcijski ekipi za pomoč pri izvedbi: Anže Martinčič, Tanja Kovačič, Eva Majcen, Vanessa Ličina, Nika Hrovat, Žan Kočnik, Zoran Vučenović, Anja Humljan, Andraž Železnik, Ana Kramer

Posebna zahvala pri vzpostavljanju festivala Soundgarden gre Sabini Špitalar, Lauri Levec, Petru Strelcu, Kaji Čop, Vesni Jeličič Evi Bizjak, Mihaelu Šmirmaulu, Alešu Pustovrhu, Barbari Pokorny, Amelu Pašiču in Franciju Lenartu.

Poslanstvo

SoundGarden je nastal z željo po ustvarjanju kreativnih prebojev, ki se bodo zgodili v sklopu festivalske atmosfere. Gre za prostor, kjer se srečajo in soustvarjajo različni sektorji, kot so turizem, šport, kulinarika, znanost, trendi, glasba in podjetništvo. Vsi pa imajo skupni imenovalec – uvajanje inovativnih pristopov in iskanje drugačnih konceptov, ki si jih je mogoče izposoditi iz drugih panog in z njimi postavljati svojo unikatno vrednost. SoundGarden združuje inspiracijske govorce, razstavne predstavitve, kreativne delavnice, svetovalnice, šport, networking kotičke in glasbo. Vse je postavljeno ob jezero, ki ponuja številne možnosti za ustvarjanje festivalskega vzdušja.

Vizija

Ustvarjamo po konceptu odprtega doživetja – v poletnem času ponujamo prostor za navdih, povečanje kreativnosti in ustvarjanje svežih, zanimivih projektov.
SoundGarden je kraj, kjer s pomočjo ustvarjalnosti lahko postavljaš neumna vprašanja, ki navdihnejo prave odgovore in najdeš načine za rast, tako poslovno kot osebno. Je festival, kjer spoznaš inspirativne ljudi, pridobivaš nova znanja in veščine ter na ta način morda poiščeš drugačno ali kreativnejšo pot zase in za svoje projekte.

Ekipa SoundGarden festivala na przorišču ob Velenjskem jezeru

Pridruži se!

Naš poslovni načrt je drzen in za izvedbo ciljev potrebujemo vašo podporo. Iščemo partnerje, podpornike, sodelavce projekta. Imate dobro idejo, za katero verjamete, da bi bila enkratna dopolnitev festivala? Ste izvajalec, ki bi rad nastopil na dogodku? Si želite sokreirati zgodbo in se pridružiti ekipi ali pa imate idejo, kako z vašo pomočjo doseči inovativne, ustvarjalne ljudi? Ali pa bi SoundGarden želeli spodbuditi finančno? Festival združuje podjetja s kreativci in kreativce s podjetji, posameznike, ki iščejo sodelavce, pa tudi ekipe, ki potrebujejo dodaten zagon, da svojo drzno idejo pretvorijo v realnost. SoundGarden je prostor za radovedne posameznike z željo po spreminjanju sveta na bolje.

Želimo slišati vašo zgodbo, pridružite se nam!
Pošljite mail s predlogom na hello@soundgarden.si in z veseljem si vzamemo čas za sestanek in debato.