fbpx

Inovativni pristopi v športu

Miha Lesjak

Erik Stibilj

 

Aleš Cverlin

Kaj povezuje uspešne športnike in podjetnike med seboj? Inovativna miselnost, drznost poskusiti nekaj novega, želja po napredku in predvsem zmožnost dojemanja padcev kot izziv, ki nas uči kako svojo storilnost izboljšati in nadaljevati, ne pa obupati. Kako nastanejo nove dobre zgodbe, inovativni športni projekti na trgu kjer imamo vsi občutek, da je vse že odkrito in nasičeno? Ali lahko najdeš še vedno svojo tržno nišo v nečem kar je mogoče tvoj hobi ali pa te izredno veseli? Ali lahko izboljšamo svojo storilnost na delovnem področju, če se poslužujemo “športnega mindseta” in kako je šport lahko razlog, da ti uspe v poslu? Kako zelo sta glava in telo povezana za uspehe na osebnem in poslovnem področju in kako moraš biti inovativen, da ti uspejo preboji tudi v tujini.

Gostje panela dokazujejo, da povezovanje kreative in športa pripelje do unikatnih inovativnih zgodb, ki nas inspirirajo in motivirajo, da se premaknemo iz cone udobja in samo….gremo!

Gostje panela so Erik Stibilj, nekdanji član nogometnega kluba Hit Gorica, sedaj mednarodni podjetnik, ustanovitelj platforme Adstadium, ki so jo lansirali v Združenih Arabskih Emiratih ter (iščemo dalje – Vid mi je danes javil da gre na Sredozemske igre)….

Panel povezuje in vodi dr. Miha Lesjak, izredni profesor na fakulteti za turizem Turistica, specializiran za področje športnega turizma, oče dveh otrok, rekreativni športnik, avtor knjige športni turizem in drugih strokovnih in znanstvenih publikacij s področja športa in turizma.