fbpx

Politika varstva osebnih podatkov

Politika varstva osebnih podatkov

Zavezujemo se k skrbnemu varovanju osebnih podatkov, pridobljenih prek prijavnice na e-novice, ali obrazca za prijavo na dogodke.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljalec spletne strani SoundGarden zbira ob naročanju na prejemanje vsebin, kot so e-novice, vabila na dogodke, obvestil v zvezi s prijavo na dogodke.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o festivalu SoundGarden ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 (usklajeno z zadnjim drugim branjem april 2018, prilagojeno bo s sprejetjem ZVOP-2) in GDPR.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Enajstica, Mateja Koren, s.p.
Goriška cesta 45  
3320 Velenje
e-pošta: hello@soundgarden.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Osebne podatke uporabljamo samo za izvedbo dogodka SoundGarden in z njim povezanih promocijskih ter informativnih aktivnosti.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • ohranjanje stika,
  • obveščanje o dogodku SoundGarden in aktivnostih,
  • obveščanje o ugodnostih v zvezi z dogodkom SoundGarden,
  • obveščanje članov o vseh informacijah, ki se nanašajo na njihove pravice in dolžnosti v zvezi s pogoji poslovanja in udeležbo na dogodku SoundGarden,
  • obveščanje naročnikov e-novic o prihajajočih dogodkih in najnovejših vsebinskih zapisih na spletni strani http://soundgarden.si/,

V kolikor želite prejemati e-novice,  prosimo, da izpolnite obrazec na spletni strani festivala SoundGarden. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo upravljalcu spletne strani posredujete naslednje kontaktne podatke:

  • ime,
  • priimek,
  • naslov elektronske pošte,

Osebne podatke zbiramo na osnovi izkazanega interesa – prijave na e-novice ali izbire vstopnice za dogodek.

Obdelava osebnih podatkov

Osebne podatke, ki so nam posredovani ob prijavi na e-novice ali dogodek, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

Prejemanje obvestil o novicah, dogodkih, seminarjih in podobno lahko kadarkoli tudi prekinete s klikom na povezavo »Odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete v zvezi z dogodkom SoundGarden.

‍Upravljanje s podatki

Osebne podatke posredujemo le partnerjem, ki za Društvo izvajajo pogodbene storitve (računovodstvo, IT podpora) in so potrebne za izpolnjevanje namena Društva.

Osebne podatke članov in naročnikov e-novic hranimo v varnostno zaščitenem sistemu za marketinško avtomatizacijo in v sistemu za pošiljanje elektronske pošte.

‍Čas hrambe osebnih podatkov

Čas hrambe osebnih podatkov je različen glede na zakonske zahteve in namene. Računovodski podatki za namene davčne kontrole se hranijo 10 let, podatki namenjeni pošiljanju novic, se hranijo do odjave. 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: hello@soundgarden.si.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakor koli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

Politika zasebnosti se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.