Poslanstvo

SoundGarden je nastal z željo po ustvarjanju kreativnih prebojev, ki se bodo zgodili v sklopu festivalske atmosfere. Gre za prostor, kjer se srečajo in soustvarjajo različni sektorji, kot so turizem, šport, kulinarika, znanost, trendi, glasba in podjetništvo. Vsi pa imajo skupni imenovalec – uvajanje inovativnih pristopov in iskanje drugačnih konceptov, ki si jih je mogoče izposoditi iz drugih panog in z njimi postavljati svojo unikatno vrednost. SoundGarden združuje inspiracijske govorce, razstavne predstavitve, kreativne delavnice, svetovalnice, šport, networking kotičke in glasbo. Vse je postavljeno ob jezero, ki ponuja številne možnosti za ustvarjanje festivalskega vzdušja.

Vizija

Ustvarjamo po konceptu odprtega doživetja – v poletnem času ponujamo prostor za navdih, povečanje kreativnosti in ustvarjanje svežih, zanimivih projektov.
SoundGarden je kraj, kjer s pomočjo ustvarjalnosti lahko postavljaš neumna vprašanja, ki navdihnejo prave odgovore in najdeš načine za rast, tako poslovno kot osebno. Je festival, kjer spoznaš inspirativne ljudi, pridobivaš nova znanja in veščine ter na ta način morda poiščeš drugačno ali kreativnejšo pot zase in za svoje projekte.

Vabimo vas k sodelovanju


Naš poslovni načrt je drzen in za izvedbo ciljev potrebujemo vašo podporo. Iščemo partnerje, podpornike, sodelavce projekta. Imate dobro idejo, za katero verjamete, da bi bila enkratna dopolnitev festivala? Ste izvajalec, ki bi rad nastopil na dogodku? Si želite sokreirati zgodbo in se pridružiti ekipi ali pa imate idejo, kako z vašo pomočjo doseči inovativne, ustvarjalne ljudi? Ali pa bi SoundGarden želeli spodbuditi finančno? Festival združuje podjetja s kreativci in kreativce s podjetji, posameznike, ki iščejo sodelavce, pa tudi ekipe, ki potrebujejo dodaten zagon, da svojo drzno idejo pretvorijo v realnost. SoundGarden je prostor za radovedne posameznike z željo po spreminjanju sveta na bolje.

Želimo slišati vašo zgodbo, pridružite se nam!
Pošljite mail s predlogom na hello@soundgarden.si in z veseljem si vzamemo čas za sestanek in debato.


Ekipa


Kreativen festival potrebuje tudi kreativno ekipo! Na SoundGarden festivalu jo sestavlja veliko mladih obrazov, za katerimi se skrivajo drzne ideje, svež zagon, žurerska energija in tudi prava mera odgovornosti. Ta nora kombinacija omogoča, da se projekt strokovno izvede, hkrati pa med udeleženci ni prav nikogar, ki bi zehal od dolgčasa.

Mateja Koren

ustanoviteljica

Sabina Špitalar

vodja projekta

Luka Jager

vodja marketinga

Kaja Čop

odnosi z javnostjo

Manca Dežman

marketing in PR svetovalka

Peter Strelec

družbena omrežja

Laura Levec

odnosi z gosti

Dejan Krošelj

tehnični vodja

Eva Bizjak

producentka

Mihael Šmirmaul

asistent v marketingu

Jan Virant

oblikovanje vizualne podobe

Gašper Pintarič

fotografija

Numen.si

postavitev spletne strani

doc. dr. Aleš Pustovrh

mentorstvo in svetovanje